Hrvati za uvod z letošnjimi finalisti

Foto: EPA
Foto: EPA
V čilskem Santiagu so v noči na četrtek opravili žreb svetovne skupine teniškega Davisovega pokala 2016.
Oglej si celoten članek

Finalisti letošnjega tekmovanja Belgijci, finale je na sporedu med 27. in 29. novembrom, bodo v 1. krogu novega ciklusa prihodnje leto najprej igrali proti Hrvatom. Prvi dvoboji bodo na sporedu med 4. in 6. marcem 2016.

Drugi finalisti letošnjega tekmovanja so Britanci, ki se bodo prihodnje leto uvodoma merili z Japonci. Čehi, ki so lovoriko najboljšega osvojili leta 2012 in 2013, imajo v prvem krogu za nasprotnike Nemce. Zmagovalci lanskega Davisovega pokala Švicarji pa so v prvem krogu dobili reprezentanco Italije.

Davisov pokal 2016, 1. krog:

Svetovna skupina:
Velika Britanija - Japonska
Francija - Kanada
Srbija - Kazahstan
Avstralija - ZDA
Italija - Švica
Poljska - Argentina
Nemčija - Češka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.