Hrvat znorel po incidentu na ciljni črti: "Je*o ti bog ..."

Foto: Twitter filip zubčić
Hrvaški smučar se je v drugi vožnji veleslaloma v Alta Badii za las izognil tragediji.
Oglej si celoten članek

Najboljšemu hrvaškemu veleslalomistu Filipu Zubčiću je ob prihodu v cilj druge vožnje veleslaloma v Alta Badii pot prekrižal delavec na stezi, ki se je ravno v tistem hipu odločil prečkati progo.

Zubčić je moral za las prilagoditi smer vožnje, kar ga je morda celo stalo kakšne stotinke. 

Ob tako veliki hitrosti bi bile lahko posledice morebitnega trka katastrofalne za oba udeleženca, tako da je bila Hrvatova jeza vsekakor upravičena.

Zubčić je v ciljni areni ponorel in nespametnemu delavcu, ki je pokazal veliko mero neprofesionalnosti, opsoval mamo. "Je*bo ti bog mater," je zavpil med drugim.

Foto: Twitter

Hrvati bi lahko zaradi incidenta vložili pritožbo, kar bi v primeru odobritve pomenilo, da lahko Zubčić še enkrat odpelje drugo vožnjo, a se za to niso odločili. Tekmo je končal na desetem mestu.

Zmagal je Henrik Kristoffersen pred Cyprienom Sarrazinom in Žanom Kranjcem. Slovenski as se je še drugič v sezoni zavihtel na zmagovalne stopničke. Po treh od predvidenih devetih tekem v seštevku svoje paradne discipline zaseda drugo mesto, kjer ima 23 točk zaostanka za Kristoffersenom.

Alpsko smučanje Kranjec v kaosu na kultni progi ujel stopničke!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 16:10 25. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 15:45 25. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 13:23 25. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.