Hud udarec za Dragićevo bivšo ekipo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Organizator igre Phoenix Suns Eric Bledsoe je zavoljo poškodbe meniskusa in posledično operacije za to sezono že končal z nastopi v ligi NBA.
Oglej si celoten članek

To je hud udarec za bivšo ekipo Gorana Dragića, saj je bil Bledsoe s povprečjem 20,4 točke in 6,1 podajo prvi igralec Phoenixa. Moštvo iz Arizone tako realno nima več možnosti za preboj v končnico. Trenutno je na 12. mestu na zahodu z izkupičkom 12-21.

''Eric Bledsoe je uspešno prestal operacijo poškodovanega meniskusa v levem kolenu. V sezoni 2015/2016 ne bo več igral. Po napovedih naj bi se na igrišča vrnil naslednjo jesen,'' so sporočili iz Phoenixa.

Bledsoe se je poškodoval na tekmi s Philadelphio 76ers v trčenju z orjakom Robertom Covingtonom. Prvi zvezdnik sonc je ob pomoči zdravniškie službe zapustil parket, 76ers pa so v nadaljevanju prišli šele do druge zmage v sezoni in sramotno statistiko popravili na 2-30.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.