Šport > Košarka
47 ogledov

Hud udarec za Dragićevo bivšo ekipo

Bledsoe Goran Dragić Phoenix Suns Reševalni pas/Twitter
Organizator igre Phoenix Suns Eric Bledsoe je zavoljo poškodbe meniskusa in posledično operacije za to sezono že končal z nastopi v ligi NBA.

To je hud udarec za bivšo ekipo Gorana Dragića, saj je bil Bledsoe s povprečjem 20,4 točke in 6,1 podajo prvi igralec Phoenixa. Moštvo iz Arizone tako realno nima več možnosti za preboj v končnico. Trenutno je na 12. mestu na zahodu z izkupičkom 12-21.

''Eric Bledsoe je uspešno prestal operacijo poškodovanega meniskusa v levem kolenu. V sezoni 2015/2016 ne bo več igral. Po napovedih naj bi se na igrišča vrnil naslednjo jesen,'' so sporočili iz Phoenixa.

Bledsoe se je poškodoval na tekmi s Philadelphio 76ers v trčenju z orjakom Robertom Covingtonom. Prvi zvezdnik sonc je ob pomoči zdravniškie službe zapustil parket, 76ers pa so v nadaljevanju prišli šele do druge zmage v sezoni in sramotno statistiko popravili na 2-30.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.