Hud udarec za prvo ekipo lige

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Bojevniki bodo kar nekaj časa igrali brez zvezdnika.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Golden Stata bodo vsaj mesec dni igrali brez pomembnega člena v svoji verigi Kevina Duranta, ki si je na torkovi tekmi proti Washingtonu po trku z moštvenim kolegom Zazo Pachulio natrgal kolenske vezi.

"Več bo znano jutri. Vedno me skrbi vsaka poškodba, saj nikoli ne veš, kako resna bo. Upamo na najboljše," je po tekmi dejal trener Golden Stata Steve Kerr, ki pa z novicami po podrobnejšem zdravniškem pregledu ni mogel biti zadovoljen. Durant se bo namreč po najbolj optimističnih napovedih vrnil šele ob koncu rednega dela ali pred začetkom končnice v severnoameriški ligi NBA.

Golden State je trenutno vodilna ekipa v rednem delu sezone, na dosedanjih tekmah pa je dosegla 50 zmag in doživela deset porazov. V minuli sezoni je klonila v velikem finalu proti Clevelandu, leto pred tem pa se veselila prvaka lige NBA, prvega po letu 1975, skupno pa četrtega. Pred tem je zmagala tudi v letih 1947 in 1956.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.