Šport > Košarka
40 ogledov

Hud udarec za prvo ekipo lige

stephen curry kevin durant Profimedias
Bojevniki bodo kar nekaj časa igrali brez zvezdnika.

Košarkarji Golden Stata bodo vsaj mesec dni igrali brez pomembnega člena v svoji verigi Kevina Duranta, ki si je na torkovi tekmi proti Washingtonu po trku z moštvenim kolegom Zazo Pachulio natrgal kolenske vezi.

"Več bo znano jutri. Vedno me skrbi vsaka poškodba, saj nikoli ne veš, kako resna bo. Upamo na najboljše," je po tekmi dejal trener Golden Stata Steve Kerr, ki pa z novicami po podrobnejšem zdravniškem pregledu ni mogel biti zadovoljen. Durant se bo namreč po najbolj optimističnih napovedih vrnil šele ob koncu rednega dela ali pred začetkom končnice v severnoameriški ligi NBA.

Golden State je trenutno vodilna ekipa v rednem delu sezone, na dosedanjih tekmah pa je dosegla 50 zmag in doživela deset porazov. V minuli sezoni je klonila v velikem finalu proti Clevelandu, leto pred tem pa se veselila prvaka lige NBA, prvega po letu 1975, skupno pa četrtega. Pred tem je zmagala tudi v letih 1947 in 1956.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.