Hud udarec za tekmece Slovenije v kvalifikacijah za OI

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Izbrano vrsto Bahrajna so s strani Mednarodne rokometne zveze doletele visoke kazni.
Oglej si celoten članek

Rokometna reprezentanca Bahrajna bo v kvalifikacijah za olimpijske igre zaigrala tudi proti Sloveniji, a na turnirju v Španiji bo morala nastopiti brez nekaj svojih najpomembnejših članov. Znane so namreč kazni zaradi napada na južnokorejska sodnika po polfinalu azijskega prvenstva, ko so rokometaši Bahrajna klonili proti Japonski.

Kapetan Husain Alsayyad je kaznovan s prepovedjo igranja za eno leto, eden najboljših igralcev Bahrajna Ali Merza za 9 mesecev, Mohammed Habib in Mohammed Merza ne bosta smela nastopati tri mesece, Mohammed A. Husain pa dva. Poleg tega Bahrajn dve leti ne bo smel gostiti mednarodnih tekmovanj.

Bronasti z azijskega prvenstva bodo tako proti Španiji, Braziliji in Sloveniji zelo oslabljeni, kvalifikacijski turnir za olimpijske igre 2024, v Pariz bosta napredovali najboljši reprezentanci, se bo namreč začel čez slab mesec dni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.