Huda poškodba Kavtičnika

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski rokometaš Vid Kavtičnik nima sreče s koleni. Na tekmi osmine finala Lige prvakov proti Barceloni, ki jo je Montpellier dobil s 30:28, si je težje poškodoval koleno in bo po informacijah iz kluba odstoten vsaj osem mesecev.
Oglej si celoten članek

Vid Kavtičnik si je koleno poškodoval v prvem polčasu, s parketa pa so ga v hudih bolečinah odnesli kar soigralci. Sedemindvajsetletnik bo zaradi potrganih križnih vezi okreval vsaj osem mesecev, a je glede na zapise na svojem Twitter profilu optimističen.

"Vsem se zahvaljujem za besede podpore. Nisem imel sreče. Pregled je pokazal, da bom dolgo odsoten z igrišč. Ostajam pozitiven. Zdaj bom poskušal najti najboljšo pot k čimprejšnjemu okrevanju. Zavzeto se bom posvetil rehabilitaciji, naredil bom vse, kar je v moji moči, da ostanem pozitiven. Še enkrat hvala za vašo pomoč, saj bom tako lažje ostal pozitiven," je svojim navijačem na družabnem omrežju sporočil Kavtičnik, ki si je koleno težje poškodoval že leta 2004, a se uspešno vrnil med najboljše rokometaše na svetu.

Montpellier ima v svojih vrstah še dva slovenska reprezentanta, Primoža Prošta in Dragana Gajiča, ki je bil ob zmagi z osmimi zadetki prvi strelec srečanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.