Šport
28 ogledov

Huda poškodba Kavtičnika

Vid Kavtičnik v Linzu ne bo igral, kljub temu pa je bil s soigralci na Rogli. © Saša Despot
Slovenski rokometaš Vid Kavtičnik nima sreče s koleni. Na tekmi osmine finala Lige prvakov proti Barceloni, ki jo je Montpellier dobil s 30:28, si je težje poškodoval koleno in bo po informacijah iz kluba odstoten vsaj osem mesecev.

Vid Kavtičnik si je koleno poškodoval v prvem polčasu, s parketa pa so ga v hudih bolečinah odnesli kar soigralci. Sedemindvajsetletnik bo zaradi potrganih križnih vezi okreval vsaj osem mesecev, a je glede na zapise na svojem Twitter profilu optimističen.

"Vsem se zahvaljujem za besede podpore. Nisem imel sreče. Pregled je pokazal, da bom dolgo odsoten z igrišč. Ostajam pozitiven. Zdaj bom poskušal najti najboljšo pot k čimprejšnjemu okrevanju. Zavzeto se bom posvetil rehabilitaciji, naredil bom vse, kar je v moji moči, da ostanem pozitiven. Še enkrat hvala za vašo pomoč, saj bom tako lažje ostal pozitiven," je svojim navijačem na družabnem omrežju sporočil Kavtičnik, ki si je koleno težje poškodoval že leta 2004, a se uspešno vrnil med najboljše rokometaše na svetu.

Montpellier ima v svojih vrstah še dva slovenska reprezentanta, Primoža Prošta in Dragana Gajiča, ki je bil ob zmagi z osmimi zadetki prvi strelec srečanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.