Hughes odšel, Bogdanović prišel

Foto: Žurnal24 Hughes je odšel, prišel je Luka Bogdanović. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Ameriški branilec Trevon Hughes ni zadovoljil okusa strokovnega štaba Uniona Olimpije in je že zapustil Ljubljano. V ljubljanske vrste pa je prišel Luka Bogdanović, ki je z ekipo odpotoval na turnir v Lecce.
Oglej si celoten članek

Triindvajsetletni ameriški organizator igre Trevon Hughes, ki se je te dni mudil na tedenski preizkušnji pri Unionu Olimpiji, odhaja iz Ljubljane. V klubu so namreč ocenili, da igralec, ki je prišel z univerze Wisconsin (NCAA), ni upravičil pričakovanj. Union Olimpija tako nadaljuje z iskanjem novih okrepitev.

Hughes je med drugim nastopil na superpokalu proti Krki in v slabih 10 minutah ni dal točke (met iz igre 0:3), imel pa je dva skoka, po dve pridobljeni in dve izgubljeni žogi ter osebni napaki.

Prišel Bogdanović – SPOZNAJTE GA V FOTOGALERIJI
Po pisanju uradne spletne strani košarkarskega kluba Union Olimpije je zmaje okrepil Luka Bogdanović, nazadnje igralec katalonskega Joventuta. 25-letni Srb igra na položaju krila (204 cm), svoje kvalitete pa bo te dneve dokazoval na pripravljalnem turnirju v Lecceju, na katerega bosta poleg standardne ekipe odpotovala še Simon Finžgar in Zoran Vrkić. Bogdanović je v lanski sezoni v Eurocupu na tekmo dosegal dobrih 10 točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.