Šport > Košarka
18 ogledov

Hughes odšel, Bogdanović prišel

Hughes je odšel, prišel je Luka Bogdanović. (Foto: Reuters)
1/6
Žurnal24 main
Ameriški branilec Trevon Hughes ni zadovoljil okusa strokovnega štaba Uniona Olimpije in je že zapustil Ljubljano. V ljubljanske vrste pa je prišel Luka Bogdanović, ki je z ekipo odpotoval na turnir v Lecce.

Triindvajsetletni ameriški organizator igre Trevon Hughes, ki se je te dni mudil na tedenski preizkušnji pri Unionu Olimpiji, odhaja iz Ljubljane. V klubu so namreč ocenili, da igralec, ki je prišel z univerze Wisconsin (NCAA), ni upravičil pričakovanj. Union Olimpija tako nadaljuje z iskanjem novih okrepitev.

Hughes je med drugim nastopil na superpokalu proti Krki in v slabih 10 minutah ni dal točke (met iz igre 0:3), imel pa je dva skoka, po dve pridobljeni in dve izgubljeni žogi ter osebni napaki.

Prišel Bogdanović – SPOZNAJTE GA V FOTOGALERIJI
Po pisanju uradne spletne strani košarkarskega kluba Union Olimpije je zmaje okrepil Luka Bogdanović, nazadnje igralec katalonskega Joventuta. 25-letni Srb igra na položaju krila (204 cm), svoje kvalitete pa bo te dneve dokazoval na pripravljalnem turnirju v Lecceju, na katerega bosta poleg standardne ekipe odpotovala še Simon Finžgar in Zoran Vrkić. Bogdanović je v lanski sezoni v Eurocupu na tekmo dosegal dobrih 10 točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.