Huligani butalno pretepli 22-letno dekle

Foto: Epa huligani
Vznemirjajoči posnetki iz Grčije, kjer so so huligani Olympikosa pretepli in zabodli 22-letnico, ki se je ujela v njihovo past.
Oglej si celoten članek

Grško javnost je pretresla objava šokantnega posnetka, na katerem huligani Olympiakosa, domnevno člani zloglasne navijaške skupine Gate 7, brutalno pretepajo 22-letno dekle.

Peterica moških je mladenko zbila po tleh, eden pa jo je celo zabodel v nogo. Napadalci so ji ukradli tudi manjšo količino denarja in pobegnili.

Žrtev se je za pomoč obrnila na policijo, ki je napad sprva obravnavala kot rop, kasneje pa se je izkazalo, da je bil povod nogometni huliganizem. 22-letnica je namreč zvesta navijačica Panathinaikosa.

Napad se je zgodil 18. februarja v predmestju Aten, kjer je dekle, ki dela v eni izmed tamkajšnjih restavracij, dostavilo hrano na naslov, kamor so jo pod pretvezo, da gre za stranke, zvabili napadalci.

Eden izmed vpletenih je napad posnel in ga objavil na družbenih omrežjih, kjer se je nato razplamtela besedna vojna med pristaši obeh moštev. Posnetek je kasneje izbrisal, a je še pred tem pristal v rokah grških medijev in se razšil po svetovnem spletu.

Po poročanju grških medijev je v policija v okviru preiskave vdrla v prostore števinih navijaških skupin v predmestju grške prestolnice. Storilcev za zdaj še niso identificirali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:29 10. Marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • 19:37 9. Marec 2019.

    Fusbal in navijače "kretenčke" z zaakonom prepovedat!!

  • 18:33 9. Marec 2019.

    ja res krasen sport z še bolj krasnimi navijači ,,vse klube ki imajo take navijače bi morali suspendirati ,,to nasilje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.