Šport > Nogomet
7452 ogledov

Huligani butalno pretepli 22-letno dekle

huligani Epa Simbolična fotografija.
Vznemirjajoči posnetki iz Grčije, kjer so so huligani Olympikosa pretepli in zabodli 22-letnico, ki se je ujela v njihovo past.

Grško javnost je pretresla objava šokantnega posnetka, na katerem huligani Olympiakosa, domnevno člani zloglasne navijaške skupine Gate 7, brutalno pretepajo 22-letno dekle.

Peterica moških je mladenko zbila po tleh, eden pa jo je celo zabodel v nogo. Napadalci so ji ukradli tudi manjšo količino denarja in pobegnili.

Žrtev se je za pomoč obrnila na policijo, ki je napad sprva obravnavala kot rop, kasneje pa se je izkazalo, da je bil povod nogometni huliganizem. 22-letnica je namreč zvesta navijačica Panathinaikosa.

Napad se je zgodil 18. februarja v predmestju Aten, kjer je dekle, ki dela v eni izmed tamkajšnjih restavracij, dostavilo hrano na naslov, kamor so jo pod pretvezo, da gre za stranke, zvabili napadalci.

Eden izmed vpletenih je napad posnel in ga objavil na družbenih omrežjih, kjer se je nato razplamtela besedna vojna med pristaši obeh moštev. Posnetek je kasneje izbrisal, a je še pred tem pristal v rokah grških medijev in se razšil po svetovnem spletu.

Po poročanju grških medijev je v policija v okviru preiskave vdrla v prostore števinih navijaških skupin v predmestju grške prestolnice. Storilcev za zdaj še niso identificirali.

Komentarjev 3
  • Avatar Millikanta
    Millikanta 00:29 10.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 19:37 09.marec 2019.

    Fusbal in navijače "kretenčke" z zaakonom prepovedat!!

  • cogocogo 18:33 09.marec 2019.

    ja res krasen sport z še bolj krasnimi navijači ,,vse klube ki imajo take navijače bi morali suspendirati ,,to nasilje v imanu nogometa gre res velikoooo predaleč ,,in za huligane res kazni vsaj delavno taborišče ,,pa da vsaj tam koristijo ...prikaži več družbi ,,če pa tudi po tem ne neha pa tista dokoncna kazen ,,