Hulka ne prestraši niti bomba

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Prestop brazilskega napadalca Hulka, ki se je iz Porta preselil v Zenit, je potekal vse prej kot gladko. Najprej so se nad plačo 26-letnega nogometaša pritoževali soigralci, nato se je sporekel s trenerjem, v Braziliji so mu ugrabili sestro, vse skupaj pa je začinila še lažna ročno izdelana bomba. A Hulk je prepričan, da so vse nekdanje tegobe preteklost.
Oglej si celoten članek

Nekdanji nogometaš Porta Hulk je zatrdil, da namerava še nekaj časa igrati za Zenit St. Petersburg. Brazilca v ruskem klubu niso najbolje sprejeli, saj so se pojavili zapleti z višino plačila, za nameček pa se je Hulk prepiral še s trenerjem Lucianom Spalettijem. Nedavno je na klub prispela lažna ročno izdelana bomba, ki je nosila sporočilo ''Hulk out'' (''Hulk ven''), v Braziliji pa so neznanci ugrabili nogometaševo sestro, ki so jo naslednji dan izpustili nepoškodovano.

A Hulk je odločen, da se ne bo predal, ampak raje prevedril težko obdobje. ''Veliko sem razmišljal o tem in odločitve ne obžalujem,'' je selitev iz Porta, kjer je v povprečju dosegal zadetek na dve tekmi, povedal Brazilec. ''Želel sem si drugačne dogodivščine. Igram v ruskem prvenstvu, ki resda ni Premier liga, vendar napreduje in čez nekaj let bo med najboljšimi v Evropi,'' je dodal 26-letnik.

Septembra lani je vodstvo Zenita v rezervno postavo degradiralo Igorja Denisova, ki se je pritoževal nad Hulkovo pogodbo. Denisov se je za svoje izjave opravičil. ''Na začetku je bilo nekaj ljubosumja, ampak to je bilo preden so me spoznali. To smo premagali in zelo lepo so me sprejeli,'' je povedal napadalec naveličan neprestanih špekulacij o prestopu. ''Uživam v igranju tukaj. Špekulacije o moji prihodnosti so vedno iste, toda imam petletno pogodbo in še vedno sem mlad. Pri Zenitu sem in moja prihodnost je v božjih rokah,'' je zaključil Hulk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.