Hyong uspešno v novo sezono

Foto: Žurnal24 Hyongovci so osvojili štiri prva, eno drugo in dve tretji mesti. (Foto: Hyong)
Člani celjskega Športnega kluba Hyong so na odprtem prvenstvu Slovenije v taekwondoju ITF, ki je bilo v soboto v Mariboru, osvojili štiri prva, eno drugo in dve tretji mesti.
Oglej si celoten članek

Na tekmovanju, na katerem je po navedbah organizatorja nastopilo okoli 200 tekmovalcev iz 10 držav, so bili v svojih kategorijah najboljši Staša Lubej (borbe članic do 52 kg), Nastja Zajc (borbe članic do 58 kg), Jure Bernard (forme članov III. dan) in Uroš Bernard (forme članov IV. dan). Staša Lubej je bila poleg tega druga v formah članic II. dan, medtem ko sta tretji mesti osvojili Nastja Pečnik (borbe članic do 63 kg) in Špela Ciglar (borbe mladink do 50 kg).

Foto: Žurnal24

Nova sezona se je tako po lanskih uspehih na svetovnem prvenstvu v Argentini, na katerem je Petra Žolnir osvojila naslov svetovne prvakinje v borbah članic do 52 kg, in na svetovnem prvenstvu v kikboksu v Avstriji, kjer je Petra Žolnir osvojila srebro, Staša Lubej pa bron, za tekmovalce iz Hyonga začela uspešno. Že konec aprila jih na Švedskem čaka evropsko prvenstvo v taekwondoju, kjer se bodo znova potegovali za najvišja mesta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.