Šport
31 ogledov

Hyong uspešno v novo sezono

Hyongovci so osvojili štiri prva, eno drugo in dve tretji mesti. (Foto: Hyong) Žurnal24 main
Člani celjskega Športnega kluba Hyong so na odprtem prvenstvu Slovenije v taekwondoju ITF, ki je bilo v soboto v Mariboru, osvojili štiri prva, eno drugo in dve tretji mesti.

Na tekmovanju, na katerem je po navedbah organizatorja nastopilo okoli 200 tekmovalcev iz 10 držav, so bili v svojih kategorijah najboljši Staša Lubej (borbe članic do 52 kg), Nastja Zajc (borbe članic do 58 kg), Jure Bernard (forme članov III. dan) in Uroš Bernard (forme članov IV. dan). Staša Lubej je bila poleg tega druga v formah članic II. dan, medtem ko sta tretji mesti osvojili Nastja Pečnik (borbe članic do 63 kg) in Špela Ciglar (borbe mladink do 50 kg).

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Nova sezona se je tako po lanskih uspehih na svetovnem prvenstvu v Argentini, na katerem je Petra Žolnir osvojila naslov svetovne prvakinje v borbah članic do 52 kg, in na svetovnem prvenstvu v kikboksu v Avstriji, kjer je Petra Žolnir osvojila srebro, Staša Lubej pa bron, za tekmovalce iz Hyonga začela uspešno. Že konec aprila jih na Švedskem čaka evropsko prvenstvo v taekwondoju, kjer se bodo znova potegovali za najvišja mesta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.