Ibahimović zavrtel čas nazaj

Foto: Epa zlatan ibrahimović
AC Milan na krilih švedskega napadalca stopica proti Evropi.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Atalante, za katero zaradi poškodbe ni igral Slovenec Josip Iličić, so v prvem dvoboju 35. kroga italijanskega prvenstva premagali Bologno z 1:0. Na večerni tekmi kroga pa je Milan v gosteh pri Sassuolu slavil zmago z 2:1, oba gola pa je dosegel švedski zvezdnik Zlatan Ibrahimović.

S tremi točkami je klub iz Bergama skočil na drugo mesto lestvice serie A, nastop v ligi prvakov v sezoni 2020/21 pa so si Iličić in soigralci zagotovili že v prejšnjem krogu.

V elitnem evropskem klubskem tekmovanju bosta v prihodnji sezoni zagotovo nastopila še vodilni Juventus in trenutno tretji Inter Samirja Handanovića.

Medtem pa je Milan z zmago nad Sassuolom skočil na peto mesto (59 točk), ki vodi v evropsko ligo. Dvakratnemu strelcu za rdeče-črne Ibrahimoviću, ki je zadel v 19. in 45. minuti, je obakrat podal Hakan Calhanoglu, za domačo ekipo pa je gol dosegel Francesco Caputo v 42. minuti, ko je bil uspešen z bele točke.

Milan ima v borbi za evropsko ligo točko več od Rome (58), sedmi pa je Napoli (56).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.