Ibaka: "Integracija lažja od pričakovanj"

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Novopečeni španski državljan in španski košarkarski reprezentant Serge Ibaka se je v Furijo vključil lažje, kot je sam pričakoval. "Enostavno je bilo, reprezentanti so zelo gostoljubni ljudje."
Oglej si celoten članek

Ibaka, ki se skupaj s špansko reprezentanco pripravlja na evropsko prvenstvo v Litvi, je priznal, da je pričakoval, da mu bo kot tujcu težje pri integraciji v špansko moštvo, a ... "Enostavno je bilo, pričakoval sem, da bom porabil več dni za vključitev v ekipo, toda resnica je, da gre za zelo dobre in ljubeče ljudi," je španskim medijem priznal košarkar iz Konga. Igralec Oklahome Thunderjev je še dodal, da mu je v čast igrati ob Pau Gasolu, s katerim bosta pod obročem Španije tvorila udaren dvojec. "Igrati z enim najboljših centrov na svetu so zame le sanje in to si želim čim bolje izkoristiti."

"V čast mi je igrati v eni najboljših španskih postav v zgodovini in v eni najboljših reprezentanc v Evropi," je zaključil Ibaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.