Šport > Košarka
19 ogledov

Ibaka: "Integracija lažja od pričakovanj"

Serge Ibaka Reuters
Novopečeni španski državljan in španski košarkarski reprezentant Serge Ibaka se je v Furijo vključil lažje, kot je sam pričakoval. "Enostavno je bilo, reprezentanti so zelo gostoljubni ljudje."

Ibaka, ki se skupaj s špansko reprezentanco pripravlja na evropsko prvenstvo v Litvi, je priznal, da je pričakoval, da mu bo kot tujcu težje pri integraciji v špansko moštvo, a ... "Enostavno je bilo, pričakoval sem, da bom porabil več dni za vključitev v ekipo, toda resnica je, da gre za zelo dobre in ljubeče ljudi," je španskim medijem priznal košarkar iz Konga. Igralec Oklahome Thunderjev je še dodal, da mu je v čast igrati ob Pau Gasolu, s katerim bosta pod obročem Španije tvorila udaren dvojec. "Igrati z enim najboljših centrov na svetu so zame le sanje in to si želim čim bolje izkoristiti."

"V čast mi je igrati v eni najboljših španskih postav v zgodovini in v eni najboljših reprezentanc v Evropi," je zaključil Ibaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.