Ibra bo plačeval 40 tisoč evrov mesečno

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanski novinarji so izbrskali informacijo, da se Zlatan Ibrahimović iz hotela Intercontinental seli v Versajsko palačo. Najemnina? 40 tisoč evrov mesečno.
Oglej si celoten članek

Nogometaš francoskega PSG Zlatan Ibrahimović ima v teh dneh veliko ''skrbi''. Švedski reprezentant bo moral v napornem nogometnem urniku poiskati čas za selitev v novo rezidenco. Ibra bo v prihodnost prebival v palači v Versaillesu.

Šved je v zadnjih mesecih živel v hotelu Intercontinental, kjer mesečna najemnina znaša 3.000 evrov. Ibrahimović je razmišljal, da bi kupil celoten hotel, nato pa se je odločil, da se preseli v Versajsko palačo. ''S Heleno (spremljevalka Zlatana Ibrahimovića, op. a.) iščeva hišo. Če ne bova našla nič primernega, bom verjetno kupil kar celoten hotel,'' je nedavno povedal 31-letnik. Po novem pa se je odločil, da bo življenje na veliki nogi ponesel na višjo raven. Preselil se bo v Versajsko palačo, kjer bo mesečno plačeval 40 tisoč evrov najemnine.
Ibra se bo s svojo spremljevalko in dvema otrokoma predajal še večjemu ugodju, kot ga je bil vajen do sedaj. Apartma, v katerega se seli, poleg številnih soban, luksuzne kopalnice in kuhinje vsebuje privatni dostop do parka, ki ima status kulturnega spomenika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.