Ibra pred Barco: Igram najboljši nogomet

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalec Milana je v sobotnem derbiju proti Romi z dvema zadetkoma praktično rdeče-črnim praktično sam prinesel zmago z 2:1, po tekmi pa dejal, da igra najboljši nogomet v karieri, za njima pa je najboljša sezona.
Oglej si celoten članek

"Počutim se odlično, tako fizično, kot psihično," samozavestno zatrjuje Šved Zlatan Ibrahimović, ki je z dvema zadetkoma porazil Romo, ki jo vodi Luis Enrique. To sta bila 21. in 22. gol Ibrahimovića v letošnji sezoni Serie A, s katerima je aktualnemu italijanskemu prvaku priboril pomembno zmago v boju za nov naslov in sedem točk prednosti, pred drugim Juventusom, ki mora svojo tekmo zadnjega kola še odigrati.

"Zadnjih nekaj dni čutim bolečine v hrbtu, a mi adrenalin ne dopušča, da bi mi to povzročalo težave. Dobro, da se je končalo, tako, kot se je. Po tej tekmi lahko potrdim, da je to moja najboljša sezona v karieri, moja forma pa je več kot odlična. Mesec dni pred koncem prvenstva ne čutim nikakršne utrujenosti. Res se počutim dobro," dodaj Ibrahimović, ki ga skrbijo številne poškodbe soigralcev, ki bodo v zaključku prvenstva in Ligi prvakov, ključnega pomena.

"V dvoboju z Romo se je poškodoval odlični brazilski branilec Thiago Silva, za katerega se še en ve, ali nam bo lahko pomagal v sredo proti Barceloni," zaključuje 30-letni napadalec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:15 25. Marec 2012.

    Haaaaaaaaahahahahahhahaha!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.