Šport > Nogomet
24 ogledov

Ibra pred Barco: Igram najboljši nogomet

Zlatan Ibrahimović Milan EPA
Napadalec Milana je v sobotnem derbiju proti Romi z dvema zadetkoma praktično rdeče-črnim praktično sam prinesel zmago z 2:1, po tekmi pa dejal, da igra najboljši nogomet v karieri, za njima pa je najboljša sezona.

"Počutim se odlično, tako fizično, kot psihično," samozavestno zatrjuje Šved Zlatan Ibrahimović, ki je z dvema zadetkoma porazil Romo, ki jo vodi Luis Enrique. To sta bila 21. in 22. gol Ibrahimovića v letošnji sezoni Serie A, s katerima je aktualnemu italijanskemu prvaku priboril pomembno zmago v boju za nov naslov in sedem točk prednosti, pred drugim Juventusom, ki mora svojo tekmo zadnjega kola še odigrati.

"Zadnjih nekaj dni čutim bolečine v hrbtu, a mi adrenalin ne dopušča, da bi mi to povzročalo težave. Dobro, da se je končalo, tako, kot se je. Po tej tekmi lahko potrdim, da je to moja najboljša sezona v karieri, moja forma pa je več kot odlična. Mesec dni pred koncem prvenstva ne čutim nikakršne utrujenosti. Res se počutim dobro," dodaj Ibrahimović, ki ga skrbijo številne poškodbe soigralcev, ki bodo v zaključku prvenstva in Ligi prvakov, ključnega pomena.

"V dvoboju z Romo se je poškodoval odlični brazilski branilec Thiago Silva, za katerega se še en ve, ali nam bo lahko pomagal v sredo proti Barceloni," zaključuje 30-letni napadalec.

Komentarjev 1
  • bojovi 23:15 25.marec 2012.

    Haaaaaaaaahahahahahhahaha!!!