Ibra: ''PSG je boljši od Milana''

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš Paris Saint-Germaina Zlatan Ibrahimović je prepričan, da je francoski klub boljši od italijanskega Milana. Švedski reprezentant s klubom, kamor se je preselil v poletnem prestopnem roku, visoko cilja tudi v Ligi prvakov.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA zlatan ibrahimović Zlatan Ibrahimović se je v Paris Saint-Germain preselil v paketu s Thiagom Silvo, rošada vredna kar 51 milijonov funtov. PSG se trenutno nahaja na drugem mestu francoske lige, še vedno pa ostajajo favoriti za osvojitev končne lovorike. V francoskem klubu pa ne ciljajo samo na uspeh v domači ligi, ampak so željni uspeha na evropski ravni. Ibrahimović verjame, da so cilji dosegljivi, in obenem dodaja, da je PSG boljša ekipa od Milana. ''Mislim, da je ta ekipa močnješa kot Milan. Zato sem tudi prišel sem. Ekipa je z mano, Silvo in drugimi kvalitetnimi igralci postala še boljša. Istočasno je Milan izgubil kvalitetne nogometaše. Verjamem v sanje, da bo PSG postal ena najboljših ekip v Evropi in na svetu. A potrebno bo zmagovati,'' je povedal Ibra.

Francoski klub je svojo evropsko zgodbo začel prepričljivo, saj so s 4:1 premagali Dinamo Kijev. Strelski pohod je otvoril Ibrahimović, ki je z bele točke zadel v 19. minuti. Šved je prepričan, da bo druga tekma skupinskega dela težja. ''Porto je močna ekipa, boljša kot Dinamo Kijev, z vsem spoštovanjem do Kijeva,'' je povedal Ibra, ki bo kmalu praznoval svoj 31. rojstni dan. Šved je prepričan, da se stara kot dobro vino. ''Starejši kot sem, boljši sem,'' je zaključil nekdanji zvezdnik Interja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.