Šport > Nogomet
22 ogledov

Ibra: ''PSG je boljši od Milana''

zlatan ibrahimović psg EPA
Nogometaš Paris Saint-Germaina Zlatan Ibrahimović je prepričan, da je francoski klub boljši od italijanskega Milana. Švedski reprezentant s klubom, kamor se je preselil v poletnem prestopnem roku, visoko cilja tudi v Ligi prvakov.

zlatan ibrahimović | Avtor: EPA EPA
Zlatan Ibrahimović se je v Paris Saint-Germain preselil v paketu s Thiagom Silvo, rošada vredna kar 51 milijonov funtov. PSG se trenutno nahaja na drugem mestu francoske lige, še vedno pa ostajajo favoriti za osvojitev končne lovorike. V francoskem klubu pa ne ciljajo samo na uspeh v domači ligi, ampak so željni uspeha na evropski ravni. Ibrahimović verjame, da so cilji dosegljivi, in obenem dodaja, da je PSG boljša ekipa od Milana. ''Mislim, da je ta ekipa močnješa kot Milan. Zato sem tudi prišel sem. Ekipa je z mano, Silvo in drugimi kvalitetnimi igralci postala še boljša. Istočasno je Milan izgubil kvalitetne nogometaše. Verjamem v sanje, da bo PSG postal ena najboljših ekip v Evropi in na svetu. A potrebno bo zmagovati,'' je povedal Ibra.

Francoski klub je svojo evropsko zgodbo začel prepričljivo, saj so s 4:1 premagali Dinamo Kijev. Strelski pohod je otvoril Ibrahimović, ki je z bele točke zadel v 19. minuti. Šved je prepričan, da bo druga tekma skupinskega dela težja. ''Porto je močna ekipa, boljša kot Dinamo Kijev, z vsem spoštovanjem do Kijeva,'' je povedal Ibra, ki bo kmalu praznoval svoj 31. rojstni dan. Šved je prepričan, da se stara kot dobro vino. ''Starejši kot sem, boljši sem,'' je zaključil nekdanji zvezdnik Interja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.