Šport > Nogomet
56 ogledov

Ibrahimović: "Če ne bom našel hiše, si bom kupil hotel"

zlatan ibrahimović, PSG, predstavitev EPA
Zlatan Ibrahimović in njegovo dekle Helena sta v Parizu že dva meseca, vseskozi pa prebivata v hotelu in, zaenkrat še neuspešno, iščeta hišo...

Zlatan Ibrahimović s svojim dekletom Heleno že vse od prihoda v Pariz živi v hotelu, v katerem nočitev stane 3000 evrov. Ker "Ibra" na dan zasluži okrog 40.000 evrov samo s klubsko plačo, se mu nikamor ne mudi.

"Helena in jaz iščeva primerno hišo, če ne bova našla ničesar, kar bi nama bilo všeč, si bom verjetno kar kupil ta hotel," je še eno, zanj tipično "sočno" izjavo, izustil švedski reprezentant.

Trenutno Zlatanovo prebivališče je le 200 metrov oddaljeno od slovite Champs-Elysees. Kar 188 sob, kolikor jih premore luksuzni hotel, je morda malce preveč za njegove potrebe, a Ibrahimovič se s tem najbrž ne bo pretirano obremenjeval...

Šved je v torek dosegel tudi svoj prvi zadetek za njegov PSG v Ligi prvakov, ko je iz enajstmetrovke zabil prvi gol na tekmi pri zmagi proti kijevskemu Dinamu s 4:1.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.