Šport > Nogomet
21 ogledov

Težave na vidiku: Pretep Ibre in Neneja

Zlatan ibrahimović PSG EPA
Atmosfera v najbogatejšem francoskem prvoligašu PSG ni najboljše. Po treh kolih so še vedno brez zmage, za nameček pa sta si na treningu v lase skočila Zlatan Ibrahimović in Nene.

Pariški PSG je z arabskimi milijoni zgradil zavidanja vredno ekipo, ki vsaj po imenih velja za eno najmočnejših na stari celini. A vsaj za zdaj ekipi Carla Ancelottija prav nič ne gre po načrtih. V domačem prvenstvu so v prvih treh kolih zbrali pičle tri točke, za nameček pa sta si na treningu v lase skočila Zlatan Ibrahimović in Nene. Do incidenta je po pisanju francoskih medijev prišlo, potem ko je Nene ostro startal na Ibrahimovića, ki sogiralcu ni ostal dolžan. Pred hujšim incidentom so posredovali soigralci, ki so ločili razgreteža.

"Sedaj je vse v najlepšem redu. To so prepiri, ki se na treningu pogosto dogajajo v vseh klubih. Nene in Ibra sta dva igralca  z močnim karakterjem, ob tem pa sta konkurenta v napadu," je Sylvain Armand poskušal nekoliko omiliti vse skupaj. Po treh neodločenih izidh z Lorientom (2:2), Ajacciom in Bordeauxom (obe 0:0) se je pod plazom kritik znašel tudi Ancelotti, ki pa ima vsaj za zdaj še vedno podporo slačilnice. "Potrebuje čas, da pripravi ekipo. Dobro dela. Dejal nam je, da moramo ostati samozavestni in zanemariti vse, kar se dogaja izven igrišča. Rešitev je treba poiskati v moštveni igri, da se ne zanašamo na individuvalne kvalitete Ibre, Lavezzija in Meneza," je še dodal Armand.

PSG bo letos zaigral tudi v Ligi prvakov, kjer ga v skupini A čaka Porto, Dinamo Kijev in zagrebški Dinamo. "Porto in Kijev sta močna, o Zagrebu pa ne vem veliko. Ni slabo, a nam bo težko," je žreb skupin najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja pokomentiral Armand.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.