Šport > Nogomet
36 ogledov

PSG ponudil 107 milijonov za Neymarja?

Neymar Brazilija Kitajska
1/6
Žurnal24 main
Brazilec Neymar, ki velja za enega od najobetavnejših nogometnih talentov na svetu, bi lahko postal najdražji nogometaš vseh časov. Angleški mediji trdijo, da je Paris Saint-Germain za 20-letnika pripravljen ponuditi kar 107 milijonov evrov.

Neymar je v svoji klubski in reprezentančni karieri odigral 150 tekem, zabil pa kar 77 golov. Brazilskemu zvezdniku se obeta, da bo pri 20 letih postal najdražji nogometaš na svetu. Zanj so se zanimali pri Manchestru Cityju, Realu Madridu, Barceloni, Chelseaju in Manchestru Unitedu, v igro pa se vključuje še francoski Paris Saint-Germain.

Njegov oče je pred časom izrazil željo, da se Neymar v Evropo ne bi preselil pred svetovnim prvenstvom leta 2014, vprašanje pa je, koliko bodo na to vplivale nove okoliščine. Santos je namreč prodal najboljšega prijatelja mladega Brazilca Paula Henriqueja Gansa, obenem pa bi njegov prestop postal najdražji v zgodovini. Na vrhu lestvice najdražjih prestopov je še vedno Cristiano Ronaldo.

Najdražji prestopi:

1. Cristiano Ronaldo (iz Manchestra Uniteda v Real Madrid) – 94 milijonov evrov
2. Zinedine Zidane (iz Juventusa v Real Madrid) – 73,5 milijona evrov
3. Zlatan Ibrahimović (iz Interja v Barcelono) – 66 milijonov evrov
4. Kaka (iz Milana v Real Madrid) – 65 milijonov evrov
5. Luís Figo (iz Barcelone v Real Madrid) – 61,5 milijona evrov

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.