Šport > Nogomet
38 ogledov

Neymar zaradi sina postal zrela oseba

Neymar Brazilija Kitajska Reuters
Brazilski nogometaš Neymar je priznal, da ga je rojstvo otroka postavilo na realna tla in mu pomagalo postati zrela oseba. Dvajsetletnik obenem priznava, da ga na področju osebne rasti čaka še veliko dela.

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar trenutno blesti na nogometnih terenih, poleg tega pa je vse manj novic o njegovem obnašanju, ki v prejšnjih letih ni bilo ravno vzorno. Nogometaš to pripisuje rojstvu sina Davida, po njem naj bi namreč postal zrelejša oseba, kar se vidi tako na igrišču kot izven njega.

"V preteklosti nisem vedel, kako se naj obnašam. Po rojstvu Davida pa sem rekel sam sebi: če sem lahko oče, moram prevzeti odgovornost in se obnašati kot zrel človek. Mnogo sem se naučil in še se moram. V vseh segmentih," je brazilskim medijem dejal Neymar, ki je v sezoni za Santos igral na 38 tekmah, dosegel pa je 36 golov. Zadnja dva v prvenstveni tekmi proti Coritibi, ki jo je Santos dobil z 2:1. Posebno prvi gol je bil prava mojstrovina, saj je s preigravanjem povsem osmešil tekmečevo obrambo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.