Šport > Nogomet
12 ogledov

Neymar: "Nisem stroj"

Neymar London olimpijske igre 2012 Brazilija Mehika finale Reuters
Brazilskega nogometnega virtuoza Neymarja so navijači na petkovi tekmi v Sao Paulu, ko je Brazilija premagala Južno Afriko z 1:0, izžvižgali in negodovanje nad njegovo predstavo izrazili tudi z glasnim vzklikanjem.

Nogometašu brazilskega Santosa, Neymarju, so navijači v Sao Paulu žvižgali že med tekmo, negodovali pa so tudi nad predstavo celotne reprezentance, ki proti ekipi Južne Afrike ni ravno navdušila, čeprav je zabeležila minimalno zmago.

Neymarju se odziv navijačev ni zdel upravičen. "Kar slabo mi je bilo zaradi obnašanja navijačev na petkovi tekmi. Nisem stroj, po obračunu sem bil izmučen tako psihično kot fizično. Rad bi le igral nogomet in pomagal Santosu in brazilski reprezentanci," je za domači Globo Esporte povedal tehnično odlično podkovani nogometaš, ki ga imajo mnogi za naslednika Peléja.

V bran sta se mu postavila tudi bočni nogometaš Barcelone, Dani Alves, ter selektor "kariok", Mano Menezes, ki je dejal, da navijači enega od zvezdnikov reprezentance, ki se na igrišču trudi, ne bi smeli obravnavati na nespoštljiv način.

Brazilci se bodo v torek na prijateljski tekmi pomerili še s Kitajsko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.