Ibra v prvem nastopu za PSG zadel v polno

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V Washingtonu je potekala prijateljska tekma med D.C. United in PSG. Obračun se je končal z remijem, gol za francosko ekipo pa je prispeval novo pridruženi Zlatan Ibrahimović. V Miamiju pa so nogometaši Milana premagali aktualne zmagovalce Lige prvakov iz Chelseaja.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA zlatan ibrahimović, PSG, predstavitev V Miamiju sta se na prijateljski tekmi pomerila zmagovalec letošnje lige prvakov Chelsea in italijanski velikan Milan, zmage z 1:0 pa so se veselili nogometaši slednjega. Edini zadetek na tekmi je dosegel Nizozemec Urby Emanuelson. V Washingtonu pa sta se pomerila D.C. United in francoski PSG (1:1), za slednjega je zadel Zlatan Ibrahimović.

Tekmo na stadionu Sun Life si je ogledalo 57.748 navijačev, kar je drugi največji obisk v zgodovini objekta. Šved Ibrahimović, ki se je v PSG preselil iz Milana, je na svoji prvi tekmi v novi ekipi mrežo zatresel v tretji minuti, za D.C. United pa je v 33. minuti zadel Dwayne De Rosario.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.