Šport > Nogomet
17 ogledov

Ibra v prvem nastopu za PSG zadel v polno

zlatan ibrahimović psg Reuters
V Washingtonu je potekala prijateljska tekma med D.C. United in PSG. Obračun se je končal z remijem, gol za francosko ekipo pa je prispeval novo pridruženi Zlatan Ibrahimović. V Miamiju pa so nogometaši Milana premagali aktualne zmagovalce Lige prvakov iz Chelseaja.

zlatan ibrahimović, PSG, predstavitev | Avtor: EPA EPA
V Miamiju sta se na prijateljski tekmi pomerila zmagovalec letošnje lige prvakov Chelsea in italijanski velikan Milan, zmage z 1:0 pa so se veselili nogometaši slednjega. Edini zadetek na tekmi je dosegel Nizozemec Urby Emanuelson. V Washingtonu pa sta se pomerila D.C. United in francoski PSG (1:1), za slednjega je zadel Zlatan Ibrahimović.

Tekmo na stadionu Sun Life si je ogledalo 57.748 navijačev, kar je drugi največji obisk v zgodovini objekta. Šved Ibrahimović, ki se je v PSG preselil iz Milana, je na svoji prvi tekmi v novi ekipi mrežo zatresel v tretji minuti, za D.C. United pa je v 33. minuti zadel Dwayne De Rosario.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.