Šport > Nogomet
28 ogledov

Ibrahimović Milan menja za PSG

inter milan ibrahimović EPA
Zlatan Ibrahimović bo sledil Thiagu Silvi v francoskega velikana PSG, kjer bo na leto zaslužil 15 milijonov evrov.

Mino Raiola, zastopnik švedskega nogometnega reprezentanta Zlatana Ibrahimovića, je za švedsko agencijo TT potrdil, da je uskladil vse podrobnosti glede njegovega prestopa iz italijanskega AC Milana v francoski PSG. Enaintridesetletni švedski napadalec naj bi v pariškem klubu zaslužil okoli 15 milijonov evrov na sezono.

V minuli sezoni napadalec italijanskega AC Milana, ki je pred tem igral za švedski Malmö, nizozemski Ajax, italijanska Juventus in Inter Milano ter špansko Barcelono, bo zvečer prispel v francosko prestolnico. V sredo zjutraj bo opravil podroben zdravniški pregled, ob 16. uri pa bo francoski klub priredil novinarsko konferenco.

Ibrahimović bo tretja zveneča okrepitev pariškega kluba, ki je v lasti bogate katarske družbe Qatar Sports Investments. Pred njim sta francoskem podprvake okrepila Brazilec Thiago Silva (AC Milan) in Argentinec Ezequiel Lavezzi (Napoli).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.