Šport > Nogomet
17 ogledov

Ibra in Thiago Silva v PSG?

Ibrahimović AC Milan Fiorentina Italija Serie A liga prvenstvo EPA
Priznani nogometni portal goal.com piše, da je Milan sprejel 60 milijonov evrov visoko ponudbo Paris Saint Germaina za Zlatana Ibrahimovića in Thiaga Silvo.

Čeprav sta tako Zlatan Ibrahimović kot Thiago Silva dolgoročno vezana na klub iz San Sira (Ibra ima pogodbo do leta 2015, Silva do 2017), je očitno velikan iz lombardijske prestolnice v težkih finančnih časih sprejel bogato ponudbo katarskih lastnikov Paris Saint Germaina. Arabski lastniki so za odlični dvojec Milanu ponudili kar 60 milijonov evrov. Dobro obveščeni nogometni portal goal.com piše, da so vodilni možje rdeče-črnih prižgali zeleno luč za prestop.

Če bo do prestopa res prišlo, je sedaj odvisno zgolj od tega, ali bosta Ibrahimović in Silva zadovoljna s plačo, ki jo bosta prejemala v Parizu. Športni direktor PSG Leonardo je potrdil, da se je že dobil na sestanku z Minom Raiolo, menedžerjem Ibrahimovića. "Včeraj smo se sestali na Švedskem. Kmalu se bomo znova sestali in videli bomo, kaj lahko naredimo. V tem trenutku je možno vse. Takšna je nogometna tržnica, vedno je odprta. Posel bo sklenjen šele, ko bo dokončno sklenjen," je dejal Brazilec. Po nekaterih podatkih naj bi Ibra v primeru prihoda na Park princev sicer na leto v žep pospravil 14 milijonov evrov. Thiago Silva bržkone o takšni številki lahko le sanja, a po lastnih besedah naj bi bil zadovoljen s finančnimi pogoji, ki so mu jih ponudili pri PSG.

Če bi res prišlo do prestopa, bi Ibrahimović postal najdražji nogometaš v zgodovini, upoštevajoč vse odškodnine, ki so jih klubi plačali za njegove prestope. Spomnimo, da je odlični Šved v preteklosti že igral za Ajax, Juventus, Inter in Barcelono.

Največji ulov arabskih lastnikov PSG v letošnjem poletju je za zdaj argentinski napadalec Ezequiel Lavezzi, ki se je v Pariz preselil iz Napolija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.