Šport > Nogomet
29 ogledov

Ibra: "Guardiola ni človek"

milan ibrahimović liga prvakov Reuters
Zlatan Ibrahimović se je še enkrat več dotaknil odnosa z nekdanjim trenerjem pri Barceloni, Pepom Guardiolo. "Guardiola ni človek, ne želi povedati v čemu je problem," je med drugim dejal Šved.

Napadalec Milana Zlatan Ibrahimović je spet napadel Pepa Guardiolo, trenerja Barcelone, kjer je Šved preživel le eno sezono. Ibra je Nou Camp zapustil zaradi nesoglasji z Guardiolo, nato pa se pridružil Milanu.

"Ko sem zapuščal Barcelono, sem samemu sebi rekel, da odhajam iz najboljše ekipe na svetu, a tudi iz ekipe, v kateri obstaja človek, ki ima problem z menoj. Guardiola ni človek, ne želi povedati v čem je problem. No, tudi brez tega odgovora bom jaz bil človek in odšel iz kluba," je v intervjuju za Four Four Two dejal Ibra in še dodal: "Mesece sem iskal odgovore, toda nisem dobili niti enega. Na koncu sem rekel: to je sranje, tega ne potrebujem v življenju, odšel bom nekam, kjer bom dobil odgovore in kjer bom lahko igral svojo igro."

Komentarjev 6
  • zoran 22:18 08.april 2012.

    http://www.tekmovalen.si

  • 1111 16:33 08.april 2012.

    ...šved????? ...balkanc brez olike, ki se je prenajedu belega kruha!!!

  • puksicd 15:51 08.april 2012.

    "bom jaz bil človek" ... Tako govorijo majhni otroci, dokler jih stariši ne naučijo, kako je prav. Da pa kaj takšnega napiše avtor članka, pa je skrb vzbujajoče. Hiter tečaj slovenščine vam ne bi škodil.