Šport > Nogomet
19 ogledov

Thiago Silva uradno v PSG

Thiago Silva je zabil za 2:2 na Camp Nouu EPA
Brazilski obrambni nogometaš Thiago Silva se je tudi uradno preselil iz ekipe AC Milan v Paris Saint Germain.

Sedemindvajsetletni osrednji branilec Thiago Silva je podpisal petletno pogodbo s Paris Saint Germain, višina odškodnine naj bi znašala okrog 42 milijonov evrov. Silva naj bi zaslužil 7,5 milijona evrov na sezono, 1,5 milijona si bo lahko zagotovil preko dodatnih bonusov, ki so zapisani v pogodbi. Pogajanja med italijanskim in francoskim klubom so se končala danes (v soboto). S tem je postal drugi najdražji branilec vseh časov, za legendo Manchester Uniteda Riom Ferdinandom

PSG je odločen, da v prihodnji sezoni po 19 letih znova osvoji naslov državnega prvaka, lansko sezono je za Montpellierjem končal na drugem mestu v ligi. Iz AC Milana želi pritegniti tudi švedskega napadalca Zlatana Ibrahimovića.

Tako Silvo kot Ibrahimovića so že od zaključka pretekle sezone povezovali z izjemno bogatim pariškim klubom. Brazilec je sicer konec junija podpisal novo petletno pogodbo s klubom, ki domuje na San Siru, toda finančne težave milanskega velikana so očitno prisilile predsednika kluba Silvia Berlusconija, da je prodal enega izmed stebrov obrambe.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.