Ibrahimović po desetletju dobil naslednika

Foto: Profimedia zlatan ibrahimović
Švedi so izbrali svojega najboljšega nogometaša.
Oglej si celoten članek

Po dolgih desetih letih nagrada za najboljšega švedskega nogometaša ni šla v roke legendarnega Zlatana Ibrahimovića, temveč je letos nagrado osvojil kapetan švedske reprezentance in branilec ruskega Krasnodarja, Andreas Granqvist.

Foto: Profimedia andreas granqvist

Ibrahimović, ki se je po neverjetnem okrevanju po hudi poškodbi kolena minuli vikend vrnil na nogometna igrišča v dresu Manchester Uniteda, je bil najboljši švedski nogometaš prav v vsakem izboru od leta 2007 do 2016, skupno pa je v karieri osvojil 11 naslovov za najboljšega.

Napadalec angleškega velikana je nedavno sklenil svojo reprezentančo pot, po uvrstitvi Švedske na SP 2018 pa se je veliko ugibalo o tem, ali so bo morda premislil.

"Moja zgodba v reprezentanci je končana," je ugibanja utišal 36-letnik. Občutki so, kot kaže, obojestranski, saj je v eni izmed anket kar 63% švedskih navijačev odgovorilo, da si ne želi vrnitve sicer najboljšega nogometaša v zgodovini države.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.