Šport > Nogomet
597 ogledov

Ibrahimović po desetletju dobil naslednika

zlatan ibrahimović
Švedi so izbrali svojega najboljšega nogometaša.

Po dolgih desetih letih nagrada za najboljšega švedskega nogometaša ni šla v roke legendarnega Zlatana Ibrahimovića, temveč je letos nagrado osvojil kapetan švedske reprezentance in branilec ruskega Krasnodarja, Andreas Granqvist.

andreas granqvist | Avtor: Profimedia Profimedia

Ibrahimović, ki se je po neverjetnem okrevanju po hudi poškodbi kolena minuli vikend vrnil na nogometna igrišča v dresu Manchester Uniteda, je bil najboljši švedski nogometaš prav v vsakem izboru od leta 2007 do 2016, skupno pa je v karieri osvojil 11 naslovov za najboljšega.

Napadalec angleškega velikana je nedavno sklenil svojo reprezentančo pot, po uvrstitvi Švedske na SP 2018 pa se je veliko ugibalo o tem, ali so bo morda premislil.

"Moja zgodba v reprezentanci je končana," je ugibanja utišal 36-letnik. Občutki so, kot kaže, obojestranski, saj je v eni izmed anket kar 63% švedskih navijačev odgovorilo, da si ne želi vrnitve sicer najboljšega nogometaša v zgodovini države.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice