Šport > Nogomet
345 ogledov

Ibra si ni premislil

zlatan ibrahimović EPA
Največji zvezdnik švedskega nogometa bo ostal mož beseda.

Švedski nogometni superzvezdnik Zlatan Ibrahimović je v pogovoru za italijansko televizijsko hišo Sky Italia izključil možnost, da bi ponovno zaigral za izbrano vrsto. "V tem trenutku razmišljam le o svoji vrnitvi na nogometna igrišča po poškodbi kolena, moja zgodba v švedski izbrani vrsti pa je končana," je v zvezi s tem dejal Ibrahimović.

"Zdaj, ko nisem več v reprezentanci, lahko Švedska igra z manjšim pritiskom, pa tudi pričakovanja naših privržencev so veliko manjša kot v času mojega igranja. Tedaj so vsi pričakovali, da bomo postali evropski ali svetovni prvaki," je dejal nogometaš angleškega Manchester Uniteda, ki si je aprila letos poškodoval kolenske križne vezi in od tedaj še ni zaigral. Ibrahimović je pustil globoke sledi na Apeninskem polotoku, med drugim je bil član treh velikanov - Juventusa, Milana in Interja.

zlatan ibrahimović Ibrahimović Šport Na Old Traffordu še ni rekel zadnje besede

Švedska se bo v dodatnih kvalifikacijskih tekmah za nastop na svetovnem prvenstvu prihodnje leto v Rusiji pomerila z Italijo. Prva medsebojna tekma bo v petek v Stockholmu, povratna pa v ponedeljek v Milanu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.