Šport > Nogomet
462 ogledov

Potrjena vrnitev Ibrahimovića

Zlatan Ibrahimović EPA
Trenutno vodilno moštvo angleške nogometne premier lige Manchester United je razveselil navijače z novico, da se na Old Trafford vrača švedski zvezdnik Zlatan Ibrahimović. Napadalec je podpisal enoletno pogodbo in bo nosil dres s številko 10.

Zlatan Ibrahimović je v lanski sezoni na 46 tekmah dosegel 28 golov. Zaradi poškodbe kolena je sezono predčasno končal, Manchester United pa z njim ni podaljšal enoletne pogodbe, ki jo je podpisal julija 2016. Ko je postalo jasno, da okreva hitreje od pričakovanj, so se pojavile govorice, da mu rdeči vragi pripravljajo novo pogodbo, te pa so se danes uresničile.

zlatan ibrahimović Ibrahimović Šport Na Old Traffordu še ni rekel zadnje besede

"Vrnil sem se, da končam kar sem začel. Vedno je bil moj namen in namen kluba, da ostanem. Komaj čakam, da se vrnem na igrišče Old Trafforda, toda zavedam se, da je za to potreben čas. Trdo bom delal, da bom prepričan v vrnitev v najboljšem stanju," je povedal Ibrahimović, ki je sezoni 2016/nosil dres s številko 10.

Šved je bil v času rehabilitacije v stikih s trenerjem rdečih vragov Josejem Mourinhom, ki je navdušen, da bo lahko ob Romeluju Lukakuju in Marcosu Rashfordu računal še na enega vrhunskega napadalca. "Po njegovem lanskem doprinosu ekipi si zasluži naše zaupanje in s potrpežljivostjo bomo čakali, da se vrne. Ne dvomim, da bo za nas izjemno pomemben," je dejal portugalski strateg.

Premier League Šport Rdeči vragi udaren uvod podkrepili z novo zmago
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice