Šport > Nogomet
224 ogledov

Na Old Traffordu še ni rekel zadnje besede

zlatan ibrahimović EPA
Portugalski nogometni trener José Mourinho, ki sedi na klopi angleškega velikana Manchester Uniteda, si želi zvabiti švedskega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića nazaj na Old Trafford.

Britanski mediji poročajo, da naj bi se José Mourinho s 35-letnim Švedom dogovarjal o trenerski vlogi za čas po koncu igralske kariere.

Po informacijah časnika "The Independent", se tako klub kot Zlatan Ibrahimović, ki je ta čas zaradi resne poškodbe na prisilnem počitku, že dogovarjata o podrobnostih novega sodelovanja. Mourinho nekdanjega švedskega reprezentanta v Manchestru vidi kot nekakšen most med igralci in trenerji ter upravo kluba.

Mourinho je že na finalu evropskega superpokala v Skopju potrdil, da se z Ibrahimovićem pogovarjajo o novi pogodbi, potem ko mu v klubu niso ponudili podaljšanja sodelovanja. "Dogovarjamo se o možnosti, da bi Zlatan ostal pri nas," je dejal Portugalec.

Ibrahimović se je k rdečim vragom preselil poleti 2016 iz francoskega PSG. Nekdanji švedski reprezentant je za Man Utd na 46 tekmah dosegel 28 golov, vse od aprila pa je zaradi resne poškodbe kolena zunaj pogona.

jose mourinho | Avtor: EPA EPA

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice