Ibrahimović lovil jelene v novem oglasu za Volvo

Nogometaš Zlatan Ibrahimović in proizvajalec avtomobilov Volvo, dva simbola moderne Švedske, sta združila moči v novem oglasu za XC70.
Oglej si celoten članek

Volvo je v reklamnem spotu za model XC70 postavil nogometnega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića v vlogo švedskega lovca na jelene, ki daleč od oči modernega sveta skupaj z družino živi v majhni leseni hišici.

"Švedska je naš dom. Gore, prostrani gozdovi, velike razdalje, sonce, dež, tema, sneg in led. To nas navdihuje in nam postavlja izzive, ko razvijamo naše avtomobile. Švedska divjina je naša dediščina in tam črpamo našo moč. Tako kot Zlatan Ibrahimović. S tem slavimo Švedsko," so zapisali pri znanem proizvajalcu avtomobilov.

Ibrahimović, kapetan domače reprezentance in član Paris Saint-Germaina, se s puško v roki podi za jeleni, skoči v ledeno jezero in počije ob tabornem ognju. Za razliko od številnih nasprotnikov na zelenici ob koncu pokaže tudi nekaj usmiljenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.