Šport > Nogomet
23 ogledov

Ibrahimović lovil jelene v novem oglasu za Volvo

Ibrahimović Volvo oglas reklama spot Švedska Youtube
Nogometaš Zlatan Ibrahimović in proizvajalec avtomobilov Volvo, dva simbola moderne Švedske, sta združila moči v novem oglasu za XC70.

Volvo je v reklamnem spotu za model XC70 postavil nogometnega zvezdnika Zlatana Ibrahimovića v vlogo švedskega lovca na jelene, ki daleč od oči modernega sveta skupaj z družino živi v majhni leseni hišici.

"Švedska je naš dom. Gore, prostrani gozdovi, velike razdalje, sonce, dež, tema, sneg in led. To nas navdihuje in nam postavlja izzive, ko razvijamo naše avtomobile. Švedska divjina je naša dediščina in tam črpamo našo moč. Tako kot Zlatan Ibrahimović. S tem slavimo Švedsko," so zapisali pri znanem proizvajalcu avtomobilov.

Ibrahimović, kapetan domače reprezentance in član Paris Saint-Germaina, se s puško v roki podi za jeleni, skoči v ledeno jezero in počije ob tabornem ognju. Za razliko od številnih nasprotnikov na zelenici ob koncu pokaže tudi nekaj usmiljenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.