Ibrahimović Milan menja za PSG

Foto: EPA
Foto: EPA
Zlatan Ibrahimović bo sledil Thiagu Silvi v francoskega velikana PSG, kjer bo na leto zaslužil 15 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Mino Raiola, zastopnik švedskega nogometnega reprezentanta Zlatana Ibrahimovića, je za švedsko agencijo TT potrdil, da je uskladil vse podrobnosti glede njegovega prestopa iz italijanskega AC Milana v francoski PSG. Enaintridesetletni švedski napadalec naj bi v pariškem klubu zaslužil okoli 15 milijonov evrov na sezono.

V minuli sezoni napadalec italijanskega AC Milana, ki je pred tem igral za švedski Malmö, nizozemski Ajax, italijanska Juventus in Inter Milano ter špansko Barcelono, bo zvečer prispel v francosko prestolnico. V sredo zjutraj bo opravil podroben zdravniški pregled, ob 16. uri pa bo francoski klub priredil novinarsko konferenco.

Ibrahimović bo tretja zveneča okrepitev pariškega kluba, ki je v lasti bogate katarske družbe Qatar Sports Investments. Pred njim sta francoskem podprvake okrepila Brazilec Thiago Silva (AC Milan) in Argentinec Ezequiel Lavezzi (Napoli).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.