Ibrahimović odgovoril legendi Man Utd

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zlatan Ibrahimović se je odzval na dobrodošlico samooklicanega nogometnega pooblaščenca Erica Cantonaja.
Oglej si celoten članek

Švedski reprezentant Zlatan Ibrahimović bo v prihajajoči sezoni nosil dres Manchester Uniteda, kjer bo ponovno združil moči s Joséjem Mourinhom.

Nekdanjemu članu Ajaxa, Interja, Juventusa, AC Milana, Barcelone in PSG-ja je dobrodošlico v gledališču sanj izrekel legendarni rdeči vrag Eric Cantona.

''Odločil si se za rdečo. To je bila najboljša odločitev, kar si jih kdajkoli sprejel. Ko boš vstopil v gledališče sanj in začutil duhove legend, ki so bile tukaj pred teboj... Ko boš dosegel gol, ko boš slišal množico, ki vzklika tvoje ime, ko ti bo srce tako razbijalo, da ti bo skočilo iz prsnega koša, boš vedel, prijatelj, da si končno doma,'' je povedal Cantona.

''Samo še ena stvar. Samo eden je lahko kralj Manchestra. Ti si lahko princ, če želiš. In številka 7 je tvoja, če si zainteresiran. To je moje darilo za dobrodošlico. Kralj je odšel, naj živi princ!'' je dodal nekdanji član ekipe Sira Alexa Fergusona, ki je v rdečem dresu osvojil štiri ligaške lovorike.

Ibrahimović se na besede upokojenega napadalca dolgo ni odzval, zdaj pa so njegov odgovor, ki je tipično Zlatanov, pridobili švedski mediji. ''Spoštujem Cantonaja. Slišal sem, kar je rekel,'' je dejal 34-letnik in Francozu sporočil: ''Jaz ne bom kralj Manchestra. Jaz bom bog Manchestra.''

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.