Šport > Nogomet
48 ogledov

Ibrahimović odgovoril legendi Man Utd

zlatan ibrahimović Profimedias
Zlatan Ibrahimović se je odzval na dobrodošlico samooklicanega nogometnega pooblaščenca Erica Cantonaja.

Švedski reprezentant Zlatan Ibrahimović bo v prihajajoči sezoni nosil dres Manchester Uniteda, kjer bo ponovno združil moči s Joséjem Mourinhom.

Nekdanjemu članu Ajaxa, Interja, Juventusa, AC Milana, Barcelone in PSG-ja je dobrodošlico v gledališču sanj izrekel legendarni rdeči vrag Eric Cantona.

''Odločil si se za rdečo. To je bila najboljša odločitev, kar si jih kdajkoli sprejel. Ko boš vstopil v gledališče sanj in začutil duhove legend, ki so bile tukaj pred teboj... Ko boš dosegel gol, ko boš slišal množico, ki vzklika tvoje ime, ko ti bo srce tako razbijalo, da ti bo skočilo iz prsnega koša, boš vedel, prijatelj, da si končno doma,'' je povedal Cantona.

''Samo še ena stvar. Samo eden je lahko kralj Manchestra. Ti si lahko princ, če želiš. In številka 7 je tvoja, če si zainteresiran. To je moje darilo za dobrodošlico. Kralj je odšel, naj živi princ!'' je dodal nekdanji član ekipe Sira Alexa Fergusona, ki je v rdečem dresu osvojil štiri ligaške lovorike.

Ibrahimović se na besede upokojenega napadalca dolgo ni odzval, zdaj pa so njegov odgovor, ki je tipično Zlatanov, pridobili švedski mediji. ''Spoštujem Cantonaja. Slišal sem, kar je rekel,'' je dejal 34-letnik in Francozu sporočil: ''Jaz ne bom kralj Manchestra. Jaz bom bog Manchestra.''

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.