Ibrahimović odgovoril na provokacijo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Branilec Lyona, Mapou Yanga-Mbiwa, je na tekmi francoske lige provociral Zlatana Ibrahimovića. Švedski napadalec mu ni ostal dolžan.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Lyona so v 28. krogu francoske Ligue 1 presenetili vodilni Paris Saint-Germain in nogometnemu velikanu iz prestolnice prizadejali sploh prvi ligaški poraz v letošnji sezoni.

PSG kljub spodrsljaju ostaja na vrhu ligaške lestvice, kjer ima debelih 23 točk naskoka pred drugouvrščenim Monacom.

Tekmo je zaznamoval obračun Zlatana Ibrahimovića in Mapouja Yanga-Mbiwe. Slednji je po zadetku domače ekipe od veselja zaplesal, in to v neposredni bližini švedskega napadalca.

Nespametna poteza, kot se je izkazalo v nadaljevanju tekme.

Ibrahimović mu ni ostal dolžan in v enem od napadov pariškega velikana v polnem sprintu trčil v branilca, ki ga je odneslo po tleh.

Yanga-Mbiwa je bil presenečen, da ne rečemo šokiran, švedski reprezentant pa mu je v svojem prepoznavnem slogu odvrnil le z zlobnim nasmeškom. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.