Ibrahimović potrdil govorice

Foto: EPA
Foto: EPA
Napadalec Paris Saint-Germaina je potrdil, da po koncu letošnje sezone zapušča francoskega prvaka, katerega član je bil od leta 2012.
Oglej si celoten članek

Zlatanu Ibrahimoviću ob koncu sezone poteče pogodba s Paris Saint-Germainom in ugibanja o tem, kje bo kariero nadaljeval eden najboljših napadalcev na svetu, so bila v zadnjih mesecih v polnem teku.

PSG si je že davno zagotovil naslov državnega prvaka, saj ima kar 28 točk prednosti pred drugouvrščenim Lyonom. Parižani bodo v zadnjem krogu na domačem stadionu gostili Nantens.

Ibrahimović se je Paris Saint-Germainu pridružil leta 2012 in v 178 tekmah dosegel zavidljivih 152 golov. Za zdaj ni znano, kje naj bi igral v prihodnji sezoni, med najverjetnejšimi destinacijami pa se omenjajo AC Milan, Manchester United in ameriška liga MSL.

''Jutri moja zadnja tekma na Parku princev. Prišel sem kot kralj, odšel kot legenda,'' je na družabnih omrežjih zapisal Ibrahimović.

Več sledi...

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.