Šport > Nogomet
1 ogledov

Ibrahimović potrdil govorice

zlatan ibrahimović EPA
Napadalec Paris Saint-Germaina je potrdil, da po koncu letošnje sezone zapušča francoskega prvaka, katerega član je bil od leta 2012.

Zlatanu Ibrahimoviću ob koncu sezone poteče pogodba s Paris Saint-Germainom in ugibanja o tem, kje bo kariero nadaljeval eden najboljših napadalcev na svetu, so bila v zadnjih mesecih v polnem teku.

PSG si je že davno zagotovil naslov državnega prvaka, saj ima kar 28 točk prednosti pred drugouvrščenim Lyonom. Parižani bodo v zadnjem krogu na domačem stadionu gostili Nantens.

Ibrahimović se je Paris Saint-Germainu pridružil leta 2012 in v 178 tekmah dosegel zavidljivih 152 golov. Za zdaj ni znano, kje naj bi igral v prihodnji sezoni, med najverjetnejšimi destinacijami pa se omenjajo AC Milan, Manchester United in ameriška liga MSL.

''Jutri moja zadnja tekma na Parku princev. Prišel sem kot kralj, odšel kot legenda,'' je na družabnih omrežjih zapisal Ibrahimović.

Več sledi...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.