Ibrahimović priznal, zakaj je sprožil z velike razdalje

Foto: Epa zlatan ibrahimović
Švedski napadalec Zlatana Ibrahimović je razkril, zakaj se je odločil za strel s približno 36 metrov.
Oglej si celoten članek

Zlatan Ibrahimović je že na prvi tekmi v dresu Los Angeles Galaxy upravičil svoj status vrhunskega nogometaša in poskrbel za enega najlepših zadetkov v letošnji sezoni. 

36-letnik je v igro vstopil pri zaostanku njegove ekipe z 1:3 in najprej s fenomenalnim polvolejem izenačil na 3:3, nato pa v sodnikovem podaljšku zadel še z glavo in ekipi priigral zmago s končnim izidom 4:3.

Zlatan Neverjeten debi za Ibrahimovića

Ibrahimović je po tekmi razkril, da je bil njegov prvi zadetek posledica utrujenosti, saj bi se, če bi bil tega fizično sposoben, spustil v šprint.

"Po 20 minutah sem se počutil, kot da bi odigral 40 tekem. Rekel sem si 'streljal bom, tokrat ne bom tekel'. Tista žoga je pristala v golu. Raje sem hranil moči za naslednjih 15 minut. Dal sem jim Zlatana. Če bi imel več moči, bi tekel čez celo igrišče," je z razkritjem presenetil napadalec.

"Bil sem neprespan, dolgo nisem igral. Po prvm šprintu sem bil zadihan. Vesel sem bil, da je tekme konec, saj ne vem, če bi lahko nadaljeval," je dodal 36-letnik.

Poln hvale na njegov račun je bil tudi trener Sigi Schmid. "Preprosto vrhunsko. Tega se ne da naučiti. Nemogoče je storiti nekaj tako briljantnega, če sam nisi briljanten. Ibrahimović je popolna definicija nogometaša, ki si drzne biti briljanten. Njegov gol je zaokrožil po celem svetu. Prepričan sem, da bo postal prava spletna senzacija. Fantastično," je dejal Schmid.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • mph
    13:53 2. April 2018.

    Čudovit gol, čeprav je še naprej arogantno budalo.

  • 13:23 2. April 2018.

    To je načrtoval že od 12.12.2017

  • 11:46 2. April 2018.

    ...bosanci se je fsralo....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.