Šport > Nogomet
4014 ogledov

Neverjeten debi za Ibrahimovića

zlatan ibrahimović
Švedski zvezdnik je debitiral v dresu ekipe LA Galaxy.

Švedski zvezdnik Zlatan Ibrahimović je na izjemen način zaznamoval svoj prvi nastop v ligi MLS. V igro je na dvoboju med ekipama LA Galaxy in Los Angeles FC vstopil v 71. minuti pri vodstvu tekmecev s 3:1, nato pa se je začel njegov šov. Najprej je z izjemnim volejem z velike razdalje izenačil na 3:3, v sodnikovem dodatku pa zadel še za zmago s 4:3.

"Slišal sem, da so vpili 'Želimo Zlatana' in sem jim ga pač dal," je v svojem stilu po tekmi povedal švedski nogometni veteran. Ta je s svojim novim klubom pred tekmo sicer oddelal le en trening.

"To sem pač jaz. Vedno zabijem zadetek na prvi tekmi za nov klub," je še povedal Ibrahimović, ki mu je tak dosežek uspel že v dresih Malmöja, Juventusa, Interja, Barcelone, Paris Saint-Germaina in Manchester Uniteda.

Ibrahimovićeva predstava je navdušila tudi slovenskega košarkarskega zvezdnika Gorana Dragića, ki je za Ibro sicer najbolj stiskal pesti, ko je bil ta član njegovega Milana.

Komentarjev 17
  • Avatar vec
    vec 11:18 01.april 2018.

    vidi ti ove šveđanine, more u sport a more i na igranku :)

  • Lovebites 10:59 01.april 2018.

    Saj pa nikoli v zivljenju drugega ni pocel,itak da je dober.Isto kot brazilci...ze ko se rodi,mu dajo zogo in to je to.Pameti sicer nimajo,znajo pa sluzit milijone.

  • nostradamus 10:31 01.april 2018.

    ce odstejemo njegovo aroganco in prepotentnost je res kralj okroglega usnja dobesedno se poigrava tako z zogo kot z nasprotniki

Sorodne novice